Δελτία Τύπου

Tipster League

Είστε έτοιμοι να συναγωνιστείτε τους καλύτερους; Η ώρα έφτασε στο . Κάντε μια απλή εγγραφή και λάβετε μέρος στον κορυφαίο διαγωνισμό της σεζόν που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα και ένα αυτοκίνητο HYUNDAY i30.

Είστε έτοιμοι να συναγωνιστείτε τους καλύτερους; Η ώρα έφτασε στο www.tipsterleague.gr. Κάντε μια απλή εγγραφή και λάβετε μέρος στον κορυφαίο διαγωνισμό της σεζόν που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα και ένα αυτοκίνητο HYUNDAY i30.

Τι είναι το www.tipsterleague.gr;

Η νέα ιστοσελίδα που ανατρέπει τα καθιερωμένα της στοιχηματικής σας καθημερινότητας και ο μεγαλύτερος διαγωνισμός προγνωστικών στο διαδίκτυο...

Με μια απλή εγγραφή ο κάθε διαγωνιζόμενος ξεκινάει τη «μάχη» για την κορυφή με 2.000 units τα οποία καλείται να διαχειριστεί με τις δικές του στοιχηματικές επιλογές και τις αποδόσεις της WilliamHill.

Οι κανονισμοί του διαγωνισμού αναγράφονται στην ιστοσελίδα του www.tipsterleague.gr, όπως βέβαια και τα δώρα που θα μοιράζονται κάθε μήνα στους καλύτερους tipster μέχρι και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μην χάνετε χρόνο. Ένα HYUNDAY i30, ένα ταξίδι στη Μαδρίτη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τα bonus από την WilliamHill και η δυνατότητα να αποδείξετε πως είστε ο κορυφαίος tipster της χώρας, σας περιμένει στο www.tipsterleague.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x