Δελτία Τύπου

Τo EMIRATES έγινε κόκκινο

Το Στάδιο Emirates κοκκίνισε την Κυριακή που πέρασε στην αναμέτρηση της Arsenal με τη Manchester United, σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν την υποστήριξή τους προς τη συνεργασία για τη δημιουργία των προϊόντων NIKE (PRODUCT) RED, με σύνθημα "Δέστε τα Κορδόνια σας και Σώστε Ζωές" για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τον αγώνα ενάντια στο AIDS στην Αφρική.

Το EMIRATES έγινε κόκκινο (RED)™ ακολουθώντας την προτροπή "ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ".

Το Στάδιο Emirates κοκκίνισε την Κυριακή που πέρασε στην αναμέτρηση της Arsenal με τη Manchester United, σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν την υποστήριξή τους προς τη συνεργασία για τη δημιουργία των προϊόντων NIKE (PRODUCT) RED, με σύνθημα "Δέστε τα Κορδόνια σας και Σώστε Ζωές" για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τον αγώνα ενάντια στο AIDS στην Αφρική.

Στα τέρματα υπήρχαν δίχτυα (RED) – μια πρωτιά στην Barclays Premier League – ενώ ένα γιγάντιο κορδόνι (NIKE)RED τοποθετήθηκε γύρω από το μεσαίο διάζωμα του σταδίου ώστε να "δέσει ολόκληρο το στάδιο".

Οι παίκτες και των δύο ομάδων, περιλαμβανομένων των Cesc Fabregas, Andrei Arshavin, Theo Walcott, Wayne Rooney και Rio Ferdinand, φόρεσαν κορδόνια (NIKE)RED στα υποδήματά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ οι δύο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας αθλητικά jacket (NIKE)RED για να δείξουν την υποστήριξή τους προς τη συνεργασία της Nike.

Και οι φίλαθλοι έδειξαν την υποστήριξή τους προς αυτή την πρωτοβουλία σηκώνοντας ψηλά κάρτες (NIKE)RED με το σύνθημα "Δέστε τα Κορδόνια σας και Σώστε Ζωές" όταν οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα – έτσι οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα ενωθούν με το τηλεοπτικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο για να κάνουν περισσότερο γνωστή τη συνεργασία, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία της Nike με την οργάνωση (RED) προτρέπει τον κόσμο να "Δέσει τα Κορδόνια του για να Σώσει Ζωές" αγοράζοντας ένα ζευγάρι κορδόνια (NIKE)RED. Το 100% των κερδών από τις πωλήσεις των κορδονιών (NIKE)RED θα μοιραστεί εξ' ίσου ανάμεσα στο Διεθνές Ταμείο (Global Fund) για τον Αγώνα κατά του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας, το οποίο χρηματοδοτεί προγράμματα κατά του AIDS που παρέχουν φάρμακα σε όσους πάσχουν από τον ιό HIV και σε κοινωνικές πρωτοβουλίες με βάση το ποδόσφαιρο που παρέχουν επιμόρφωση και γνώσεις γύρω από την πρόληψη της προσβολής από τον ιό HIV/AIDS.

Μιλώντας λίγο πριν τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου, ο προπονητής της Arsenal, Arsene Wenger, είπε: "Η Arsenal, σαν ομάδα, κατανοεί τη σημασία του προβλήματος του ιού HIV/AIDS διεθνώς και καθώς όλοι οι φίλαθλοι του κόσμου θα εστιάσουν το βλέμμα τους στην Αφρική για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου το 2010. Η Arsenal υποστηρίζει υπερήφανα τη συνεργασία (NIKE) RED "Δέστε τα Κορδόνια σας και Σώστε Ζωές".

Για τη συνεργασία (NIKE) RED, ο Andrei Arshavin της Arsenal λέει: "Αν η ζωή σου χαρίζει λίγα περισσότερα πράγματα απ' ότι σε άλλους ανθρώπους, τότε θα πρέπει να δώσεις κι εσύ κάτι σαν αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Δείχνει ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, ανεξάρτητα από την καταγωγή του."

Ο Bert Hoyt, Γενικός Αντιπρόεδρος της Nike Football, σχολιάζει "Η Nike έχει καταγεγραμμένο ιστορικό υποστήριξης και ενίσχυσης πολλών διεθνών πρωτοβουλιών μέσω του αθλητισμού. Με τη συνεχή υποστήριξη των αθλητών μας και ομάδων όπως η Arsenal και η Manchester United μπορούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο για την ενίσχυση αυτού του σημαντικού ζητήματος."

Στις 30 Νοεμβρίου 2009, ο Didier Drogba (Chelsea), ο Joe Cole (Chelsea), ο Andrei Arshavin (Arsenal), ο Denilson (Arsenal), ο Marco Materazzi (Inter Milan), ο Lucas Neill (Everton), ο Clint Dempsey (Fulham) και ο Seol Ki-Hyeon (Fulham) συναντήθηκαν με τον τραγουδιστή και εκπρόσωπο των U2 Bono στο Niketown για να ανακοινώσουν τη συνεργασία της NIKE, Inc. με την οργάνωση (RED).

Μπορείτε να αγοράσετε σήμερα τα κορδόνια (Nike)RED από τα καταστήματα Nike Store, από επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και από την ιστοσελίδα www.nikefootball.com/RED.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x