Δελτία Τύπου

Πεδίο (ποδοσφαιρικών) μαχών!

Με την εξεταστική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών σε όλες τις πόλεις για τους συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών Nescafe Unileague 5x5, οι αγωνιστικές που διανύουμε αποτελούν μια σημαντική διέξοδο εκτόνωσης και ανασυγκρότησης δυνάμεων.

Με την εξεταστική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών σε όλες τις πόλεις για τους συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών Nescafe Unileague 5x5, οι αγωνιστικές που διανύουμε αποτελούν μια σημαντική διέξοδο εκτόνωσης και ανασυγκρότησης δυνάμεων. Η Α’ Φάση επομένως ακόμη καλά κρατεί και το αγωνιστικό ενδιαφέρον εκτινάσσεται στα ύψη για το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τις 4 πρώτες θέσεις στους ομίλους και κατά συνέπεια το «εισιτήριο» για τη Β’ Φάση στους νέους ομίλους του Α’ γκουπ δυναμικότητας, οι οποίοι θα συγκροτήσουν το Πρωτάθλημα.

Στην Αθήνα των 19 ομίλων μαίνονται τα παιχνίδια, με αρκετές ομάδες να έχουν ξεχωρίσει μέσα από δυνατούς και ανεβασμένους ποιοτικά αγώνες. Τα ηνία στους πρώτους σκόρερ κρατά μέχρι στιγμής η φανέλα με το νούμερο 10, ο Κορκίδης Σπύρος από την ομάδα του BCA (Palta F.C.) με τους επίδοξους μνηστήρες ωστόσο να ακολουθούν κατά πόδας.

Για άλλη μια φορά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αποδώσουμε τις πρέπουσες ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς και πολύτιμους υποστηρικτές της διοργάνωσης του Nescafe Unileague 5x5 Championship, χωρίς την αρωγή των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η διαρκής αναβάθμιση του Πρωταθλήματος, οργανωτικά, λειτουργικά και θεσμικά. Στο πλευρό των φοιτητών τάσσονται η Nestle Hellas και ειδικότερα ο Nescafe, ως μέγας χορηγός – χορηγός ονομασίας, και φυσικά για πολλοστή χρονιά η The Football Team (powered by PUMA) – χορηγός ένδυσης καθώς και το Gatorade, που δροσίζει και αναζωογονεί τους αθλούμενους φοιτητές μετά από κάθε τους αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x