Δελτία Τύπου

«ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ»

Το μεγάλο έπαθλο της δημοφιλούς προωθητικής ενέργειας της ΕΚΟ, που πραγματοποιήθηκε από 13/7 έως 30/9/2009 με το μήνυμα «ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ», ένα αυτοκίνητο Toyota Yaris 1.33 5d έκδοση terra (JDL) χρώματος κόκκινου, εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo, παραδόθηκε στον κ.Παναγιώτη Τσιαούση, νικητή της κλήρωσης του διαγωνισμού.

Το μεγάλο έπαθλο της δημοφιλούς προωθητικής ενέργειας της ΕΚΟ, που πραγματοποιήθηκε από 13/7 έως 30/9/2009 με το μήνυμα «ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ», ένα αυτοκίνητο Toyota Yaris 1.33 5d έκδοση terra (JDL) χρώματος κόκκινου, εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo, παραδόθηκε στον κ . Παναγιώτη Τσιαούση, νικητή της κλήρωσης του διαγωνισμού.

Η παράδοση έγινε την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010, παρουσία του Προέδρου της ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. (ΤΟΥΟ ΕΛΛΑΣ) κ. Λ. Τουρνικιώτη, του Αντιπροέδρου της ΕΚΟ κ. Γ. Γεωργίου, του Γ. Δ/ντή Διοικ. Υπηρ. της ΕΚΟ κ. Χρ. Παρρά και στελεχών των δύο εταιριών.

Ο νικητής ανακηρύχθηκε με τη διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία διεξήχθη στις 16/10/2009 παρουσία της αρμόδιας συμβολαιογράφου, και στην οποία είχαν συμπεριληφθεί όλοι οι συμμετέχοντες από την έναρξη του διαγωνισμού.
Όσοι επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό έπρεπε να αποστείλουν από κινητό τηλέφωνο ένα έγκυρο γραπτό μήνυμα μαζί με το ονοματεπώνυμό τους στον αριθμό 54745, με τον μοναδικό κωδικό που αναγραφόταν στο κουπόνι (ξυστό) που λάμβαναν από τα συνεργαζόμενα πρατήρια της ΕΚΟ αγοράζοντας βενζίνη αξίας 25€. Οι συμμετέχοντες είχαν δικαίωμα να αποστείλουν μέχρι οκτώ έγκυρα γραπτά μηνύματα σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Πέραν του αυτοκινήτου 80 τυχεροί καταναλωτές-πελάτες της ΕΚΟ κέρδισαν ισάριθμα σετ 4 ελαστικών TOYO.

Επιπλέον στην προωθητική αυτή ενέργεια, που αγκαλιάσθηκε και αγαπήθηκε από το καταναλωτικό κοινό, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της ΕΚΟ να αγοράσουν τα γνήσια ιαπωνικά ελαστικά TOYO, με έκπτωση έως 45%.

Στη φωτογραφία: O Αντιπρόεδρος της ΕΚΟ κ. Γ. Γεωργίου συγχαίρει τον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού κ. Π. Τσιαούση και τη σύζυγό του, παρουσία του Προέδρου της ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ(ΤΟΥΟ ΕΛΛΑΣ) κ. Λ. Τουρνικιώτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x