Δελτία Τύπου

Nescafe Unileague

Μιας που οι αγωνιστικές στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών Nescafe Unileague 5x5 έχουν πλέον προχωρήσει αρκετά και τα στατιστικά αρχίζουν να μιλάνε, ξεχωρίζοντας σιγά σιγά τα φαβορί, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι δείχνουν οι «αριθμοί». Στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, όπως η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και η Πάτρα είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και έτσι υπάρχει ακόμα χρόνος για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι

Μιας που οι αγωνιστικές στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών Nescafe Unileague 5x5 έχουν πλέον προχωρήσει αρκετά και τα στατιστικά αρχίζουν να μιλάνε, ξεχωρίζοντας σιγά σιγά τα φαβορί, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι δείχνουν οι «αριθμοί». Στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, όπως η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και η Πάτρα είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και έτσι υπάρχει ακόμα χρόνος για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όπως προκύπτουν από την ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος www.unileague.gr οι πρώτες θέσεις στους ομίλους κατανέμονται ως εξής:

Για τη Θεσσαλονίκη
Α όμιλος: Ηλ.Μηχ. 2 (Ευαγόρας Παλληκαρίδης)
Β όμιλος: Πολ.Μηχ.1 (Ταλαιπωρικός F.C.)
Γ όμιλος: ΑΠΘ (Tumba Libre)

Για το Ηράκλειο
Α όμιλος: Ισοβαθμούν 3 ομάδες
Β όμιλος: ΣΤΕΦ 1 (Στεφίτες)
Γ όμιλος: ΤΕΜ 4 (Χαβαλένθια)
Δ όμιλος: ΣΤΕΦ 11(Στεφανουα)

Για την Πάτρα
Α όμιλος: Ηλεκτρ. 2 (Ο,τι να’ναι)
Β όμιλος: Γεωλογικό 2 (Παναχαϊκή)

Αξίζει να σημειώσουμε πως για δεύτερη χρονιά φέτος το Nescafe Unileague 5x5 συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη πορεία του και σε 2 πόλεις της Μεγαλονήσου, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής των φοιτητών, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. Όπως κάθε χρόνο, οι νικήτριες ομάδες όλων των συμμετεχουσών πόλεων θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα καλυμμένα στα τέλη του Μαΐου στην Αθήνα για τη συμμετοχή στους φαντασμαγορικούς Πανελλήνιους Τελικούς της Διοργάνωσης.

Όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται με αποτέλεσμα την καθιέρωση του Nescafe Unileague 5x5 ως του μακροβιότερου και δημοφιλέστερου Πρωταθλήματος mini soccer 5x5 σε Ελλάδα και Κύπρο, δεν θα μπορούσε -χωρίς αμφιβολία- να ευοδωθεί χωρίς τη στήριξη των Μεγάλων Χορηγών της Διοργάνωσης. Ανάμεσά τους ο Μέγας Χορηγός - Χορηγός Ονομασίας, Nescafe που χρόνια τώρα αποδεικνύει έμπρακτα πόσο αγαπά το άθλημα αλλά και πόσο κοντά είναι στη φοιτητιώσα νεολαία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x