Δελτία Τύπου

Sports Management στο Mediterranean College

Το Mediterranean College, για να καλύψει τις ανάγκες μετεκπαίδευσης απόφοιτων Σχολών Δημοσιογραφίας ή εργαζόμενων στα ΜΜΕ, στις τεχνικές του ακμάζοντα κλάδου της Αθλητικής Δημοσιογραφίας αλλά και του Management στο χώρο των Sports Media, προσφέρει σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης σπουδών London Centre of Management (LCM).

Το Mediterranean College, για να καλύψει τις ανάγκες μετεκπαίδευσης απόφοιτων Σχολών Δημοσιογραφίας ή εργαζόμενων στα ΜΜΕ, στις τεχνικές του ακμάζοντα κλάδου της Αθλητικής Δημοσιογραφίας αλλά και του Management στο χώρο των Sports Media, προσφέρει σε συνεργασία με το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης σπουδών London Centre of Management (LCM) το μεταπτυχιακό επαγγελματικό τίτλο σπουδών Executive Diploma in Sports Journalism & Management.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου της Επικοινωνίας, έμπειροι δημοσιογράφοι, αθλητικογράφοι και sportscasters. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Αθλητική Δημοσιογραφία στον Τύπο, στο ραδιόφωνο/τηλεόραση και στο διαδίκτυο, ηθική και δεοντολογία, διαχείριση ομάδων και έργων και διπλωματική εργασία/μελέτη. Η δομή του προγράμματος ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που διδάσκονται στα διάφορα μαθήματα του προγράμματος ή που έχουν αποκτήσει σε προηγούμενα προγράμματα σπουδών, καθώς επίσης και γνώσεις που πιθανόν κατέχουν από σχετική εργασιακή εμπειρία. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να διδαχτούν την Αθλητική Δημοσιογραφία στην πράξη με πρακτική εξάσκηση σε διάφορα ΜΜΕ, σεμινάρια από εξειδικευμένους αθλητικούς συντάκτες, επισκέψεις αθλητών στο κολέγιο και επισκέψεις φοιτητών στα διάφορα ΜΜΕ, δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων σε πραγματικούς χρόνους στην ιστοσελίδα του κολεγίου, και με πολλούς άλλους τρόπους.

Το Executive Diploma in Sports Journalism & Management παρέχεται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά και διαρκεί ένα έτος, ενώ δίνεται χρόνος 4 επιπλέον μηνών για την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας με την εποπτεία επιβλέποντα καθηγητή. Τα μαθήματα διεξάγονται δύο απογεύματα την εβδομάδα ή Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο πρωί. Επίσης, παρέχεται και με εξ’ αποστάσεως φοίτηση (on-line) με προαιρετική τη φυσική παρουσία του σπουδαστή ένα Σάββατο κάθε μήνα. Οι εξετάσεις στα περισσότερα μαθήματα είναι βασισμένα σε μελέτες περιπτώσεων (case studies) και σε ερωτήσεις ανάπτυξης και κριτικής αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ ή Κολεγίων ανεξαρτήτου ειδικότητας, σε εργαζόμενους και στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο με εργασιακή εμπειρία, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα χρηματοδότησης από τον ΟΑΕΔ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x