Δελτία Τύπου

Νέα μεγάλη αναμέτρηση για τον Μιχάλη Αρναούτη

Μετά τη σημαντική νίκη του με αντίπαλο τον Ντόελ Καρασκουίγιο, τον Ιούνιο, ο Έλληνας μποξέρ θα αντιμετωπίσει τον Τρόι Μπράουνινγκ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου. Ο Μπράουνινγκ έχει 20 νίκες, 3 ήττες και μία ισοπαλία. Η ενδεχόμενη νίκη του Αρναούτη (22 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες) θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει εκ νέου τον παγκόσμιο τίτλο και να αναρριχηθεί στην κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας.

Μετά τη σημαντική νίκη του με αντίπαλο τον Ντόελ Καρασκουίγιο, τον Ιούνιο, ο Έλληνας μποξέρ θα αντιμετωπίσει τον Τρόι Μπράουνινγκ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου. Ο Μπράουνινγκ έχει 20 νίκες, 3 ήττες και μία ισοπαλία. Η ενδεχόμενη νίκη του Αρναούτη (22 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες) θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει εκ νέου τον παγκόσμιο τίτλο και να αναρριχηθεί στην κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας. Η μεγάλη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Schuetzen Park, στο Νόρθ Μπέργκεν του Νιού Τζέρσεϊ, στις 27 Αυγούστου και θα αποτελέσει την κεντρική μάχη της βραδιάς που διοργανώνει η Pound4Pound Promotions.

Ο πυγμάχος από το Ζεφύρι ανέφερε για τον αντίπαλό του ότι «ο Τρόι Μπράουνινγκ είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος και δεν πρόκειται να υποτιμήσω τη μαχητική αξία του. Θέλει να κερδίσει, όπως κι εγώ και θα είναι επικίνδυνος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλαθλους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο που με υποστηρίζουν και μου δείχνουν την αγάπη τους. Τους υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τη νίκη που θα μου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσω τον παγκόσμιο τίτλο». Ο Μιχάλης Αρναούτης τιμήθηκε πρόσφατα από την IBF (International Boxing Federation) για τις περισσότερες υπερασπίσεις ζώνης της Ομοσπονδίας το 2008.

Στα βιβλιοπωλεία το «Άπερκατ»

Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων βρίσκεται ήδη από τον Ιούνιο το βιογραφικό μυθιστόρημα «Άπερκατ» από τον εκδοτικό οίκο «Intro Books» και βασίζεται στη ζωή και την καριέρα του Μιχάλη Αρναούτη. Η καριέρα και η ζωή του παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας, Μιχάλη Αρναούτη, εκτυλίσσονται μέσα στις σελίδες ενός συναρπαστικού μυθιστορήματος, σε ένα βιβλίο «φόρο τιμής» στο άθλημα. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Οικονόμου αφηγείται την ιστορία του αποτυπώνοντας ζωντανά την πυγμαχική ατμόσφαιρα. Ενδιάμεσα, τα κατορθώματα των Μάικ Τάισον, Λένοξ Λιούις, Μοχάμεντ Άλι, Ρούμπιν Κάρτερ, Μαρσέλ Σερντάν κι άλλων μεγάλων μποξέρ στήνουν κάτι παραπάνω από μια απλή βιογραφία του Έλληνα πυγμάχου. Το Άπερκατ είναι ένας φόρος τιμής στο ίδιο το άθλημα.

Το διήγημα ξεκινά από τα παιδικά, σκληρά χρόνια του Μιχάλη, τη γνωριμία του με την πυγμαχία στην ΑΕΚ και φτάνει μέχρι τον αγώνα για παγκόσμιο τίτλο στις Η.Π.Α., το 2004. Μέσα στις σελίδες του, ο αναγνώστης ταξιδεύει από τις σκληρές γειτονιές του Ζεφυρίου στα αμερικανικά γκέτο, και από συγκρούσεις στο δρόμο για την επιβίωση, σε αυτές των ρινγκ για την κατάκτηση της κορυφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x