Δελτία Τύπου

Εκπληκτικές φωτογραφίες χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Οι δύο λεπτές, στυλάτες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot της Sony προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα, ενώ η σχέση τιμής-απόδοσης, θα σας ενθουσιάσει! Οι Cyber-shot W180 και W190 αποτελούν την ιδανική, απλή επιλογή για κάποιον που θέλει να απαθανατίζει οικογενειακές στιγμές, τις διακοπές του και τις βραδυνές εξόδους του.

Οι δύο λεπτές, στυλάτες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot της Sony προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα, ενώ η σχέση τιμής-απόδοσης, θα σας ενθουσιάσει!

Οι Cyber-shot W180 και W190 αποτελούν την ιδανική, απλή επιλογή για κάποιον που θέλει να απαθανατίζει οικογενειακές στιγμές, τις διακοπές του και τις βραδυνές εξόδους του.

Τα δύο μοντέλα είναι πανέμορφα με τη λεπτή, καθαρή σχεδιαστική τους γραμμή και διατίθενται σε ασημί, μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Ιδανικές για αρχάριους φωτογράφους, είναι πανεύκολες στη χρήση με έναν απλό συρόμενο διακόπτη επιλογής λειτουργίας φωτογράφησης, βίντεο ή αναπαραγωγής (photo/movie/playback). Οι επτά δυνατότητες επιλογής σκηνής (Scene Selection), κανονίζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις της μηχανής για να αντιμετωπίζουν ουσιαστικά κάθε δυνατή περίπτωση και να μεγιστοποιούν τη δημιουργική σας ελευθερία.

Αν και η σχέση τιμής-απόδοσης είναι εκπληκτική, οι Cyber-shot W180 και W190 δεν συμβιβάζονται, όσον αφορά τις πρώτης τάξεως φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά τους :

•10.1/12.1 ενεργά megapixel (W180/W190)
•Εύκολες στη χρήση με βολικές λειουργίες λήψης
•Η λειτουργία Smile Shutter απαθανατίζει αυτόματα τα χαμογελαστά πρόσωπα
•Σύστημα SteadyShot και υψηλή ευαισθησία μέχρι ISO 3200 για καθαρές, ευκρινείς φωτογραφίες
•Επτά λειτουργίες επιλογής σκηνής (Scene Selection)
•Οπτικό zoom 3x και Smart Zoom 17x/18x (W180/W190)
•Επιλογή από τρία χρώματα (ασημί, μαύρο, κόκκινο)

Οι κόμπακτ ψηφιακές μηχανές Cyber-shot W180 και W190 είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Ιούλιο του 2009. Για την εξυπηρέτηση πελατών: 801 11 92000.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x