Δελτία Τύπου

Ανακαλύψτε και πάλι τη μουσική σας συλλογή

Αν είστε από αυτούς που ακούτε μουσική όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, το πιθανότερο είναι να έχετε σκορπισμένα τα μουσικά σας αρχεία σε διαφορετικές συσκευές, σε διαφορετικά φορμά και σε διαφορετικά μέρη. Αποθηκεύστε λοιπόν τα τραγούδια σας που βρίσκονται στον υπολογιστή, στο MP3 player, στο κινητό σας τηλέφωνο, σε μνήμες USB, σε CD, ακόμα και τη συλλογή σας δίσκων βινυλίου, στο νέο GIGA JUKE NAS-SC500PK ή το NAS-E300HD της Sony.

Αν είστε από αυτούς που ακούτε μουσική όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, το πιθανότερο είναι να έχετε σκορπισμένα τα μουσικά σας αρχεία σε διαφορετικές συσκευές, σε διαφορετικά φορμά και σε διαφορετικά μέρη. Αποθηκεύστε λοιπόν τα τραγούδια σας που βρίσκονται στον υπολογιστή, στο MP3 player, στο κινητό σας τηλέφωνο, σε μνήμες USB, σε CD, ακόμα και τη συλλογή σας δίσκων βινυλίου, στο νέο GIGA JUKE NAS-SC500PK ή το NAS-E300HD της Sony. Πρόκειται για ένα οικιακό σύστημα ήχου με σκληρό δίσκο, κάτι σαν ένα τζουκ-μποξ, στο οποίο όμως μπορείτε να φορτώσετε όλη τη μουσική σας βιβλιοθήκη.

GIGA JUKE NAS-SC500PK

Αυτό το μοντέλο GIGA JUKE είναι ένα τζουκ-μποξ με δυνατότητα λειτουργίας multi-room.
Ο σκληρός δίσκος του NAS-SC500PK, χωρητικότητας 160 GB, σας προσφέρει άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε μέχρι και 1.300 ώρες μουσικής σε bitrate 256 kbps, ή 40.000 μουσικά αρχεία σε φορμά ΜΡ3.

GIGA JUKE NAS-E300HD

Συμβατό με τα φορμά MP3, AAC και WMA, το NAS-E300HD διαθέτει έναν σκληρό δίσκο χωρητικότητας 80 GB και ενισχυτή 60 W. Διαθέτει επίσης το ενσωματωμένο WM-PORT, την ίδια μεγάλη βάση δεδομένων για την αυτόματη τιτλοδότηση και την λειτουργία εύρεσης του καλλιτέχνη. Η εγγραφή μουσικής κατευθείαν στο σύστημα από ένα CD δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Μόλις βάλετε το CD στο σύστημα, δεν απομένει παρά να πατήσετε ένα κουμπί.


•Φορτώστε όλα τα αγαπημένα σας μουσικά αρχεία στον σκληρό δίσκο και μετατρέψτε τον στο δικό σας τζούκ-μποξ
•Η δυνατότητα λειτουργίας ως μουσικού server, σας επιτρέπει την πρόσβαση στην μουσική σας συλλογή από ένα ασύρματο player σε άλλο δωμάτιο (NAS-SC500PK)
•Απολαύστε τη μουσική σας με εκπληκτική ποιότητα ήχου
•Πραγματοποιήστε τις εγγραφές σας πανεύκολα

Κάντε το GIGA JUKE το δικό σας τζουκ-μποξ και κέντρο μουσικής, αποθηκεύοντας όλη τη μουσική σας βιβλιοθήκη και απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια, από το παρελθόν ή το σήμερα. Τα GIGA JUKE NAS-SC500PK και NAS-E300HD είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά από τα μέσα Ιουνίου.
Για την εξυπηρέτηση πελατών: 801 11 92000.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x