Δελτία Τύπου

Είναι πρωταθλητές Ευρώπης και... το δείχνουν!

Εντυπωσιακές είναι και φέτος οι νέες εμφανίσεις της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα, και είναι όλες διαθέσιμες στο www.sportarena.gr. Η πρώτη εμφάνιση κινείται στα παραδοσιακά χρώματα της Μπαρτσελόνα, με μπλε και κόκκινες κάθετες ρίγες, ενώ η λαιμόκοψη και τα μανίκια τελειώνουν σε κίτρινους τόνους.

Εντυπωσιακές είναι και φέτος οι νέες εμφανίσεις της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα, και είναι όλες διαθέσιμες στο www.sportarena.gr.

Η πρώτη εμφάνιση κινείται στα παραδοσιακά χρώματα της Μπαρτσελόνα, με μπλε και κόκκινες κάθετες ρίγες, ενώ η λαιμόκοψη και τα μανίκια τελειώνουν σε κίτρινους τόνους.

Στο πίσω μέρος βρίσκενται πάντα η Σενιέρα, η σημαία-σύμβολο της Καταλωνίας.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι και φέτος πρωτότυπη κι εντυπωσιακή, οιωνός για ένα ακόμη sold out.

Για τη φετινή χρονιά επιλέχθηκε το ελαφρύ ροζ, χρώμα που συμβολίζει τη Μεσόγειο, ενώ η λαιμόκοψη και οι άκρες είναι στο μπλε.

Όσο για τις προτιμήσεις στα ονόματα των παικτών; Η πρώτη θέση στις προπαραγγελίες είναι κατειλλημένη εδώ και καιρό από τον Λιονέλ Μέσι (MESSI 10), ενώ δεύτερος ακολουθεί ο αρχηγός της ομάδας Κάρλες Πουγιόλ (PUYOL 5).

Στο site της Sport Arena, www.sportarena.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη.

Τέλος, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, δίνεται η δυνατότητα να μπει το μόττο της ομάδας στο πίσω μέρος της φανέλας, είτε στα αγγλικά (WE ARE ONE), είτε στα ισπανικά (SOMOS UNO), είτε ακόμα στα αυθεντικά καταλανικά (SOM UN)!

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να την παραγγείλετε είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportarena.gr ή στο τηλέφωνο 801 11 70 800.

Sportarena.gr

Οι καλύτεροι ..παίζουν εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x