Δελτία Τύπου

Βραβεία… με αγάπη !

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργάνωσε έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Αντώνη Μπόκτορ. Πέραν των υπολοίπων ανθρώπων και εταιρειών που υποστήριξαν την εκδήλωση, θα πρέπει να αναφέρουμε την σημαντικότατη προσφορά του Δημήτρη Λουμπαρδιά και της εταιρείας “Έπαθλα Ζεύς” που έφτιαξαν τις πλακέτες που δόθηκαν στους συμμετέχοντες και στην εκπληκτική Εθνική ομάδα Γυναικών.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργάνωσε έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Αντώνη Μπόκτορ. Πέραν των υπολοίπων ανθρώπων και εταιρειών που υποστήριξαν την εκδήλωση, θα πρέπει να αναφέρουμε την σημαντικότατη προσφορά του Δημήτρη Λουμπαρδιά και της εταιρείας “Έπαθλα Ζεύς” που έφτιαξαν τις πλακέτες που δόθηκαν στους συμμετέχοντες και στην εκπληκτική Εθνική ομάδα Γυναικών. Η γνωστή εταιρεία κατασκευής κάθε είδους βραβείων προσέφερε δωρεάν τις πλακέτες αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο σκοπό της εκδήλωσης.

Χρόνια τώρα ο κύριος Λουμπαρδιάς και οι συνεργάτες του ενισχύουν τις αξίες του αθλητισμού και τις μεταφέρουν από τη βάση τους στο Καλαμάκι σε όλη την Ελλάδα μέσω αναμνηστικών που αξίζουν πολύ περισσότερα από το κόστος κατασκευής τους.

Σας ευχαριστούμε για όλα !

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x