Δελτία Τύπου

Το κυρίως πιάτο τρώγεται εκτός Αθήνας!

Πριν περάσουμε στο καθαρά αγωνιστικό θέμα, αξίζει να αναφέρουμε ένα στοιχείο που θα ενδιαφέρει πολύ από πλευράς marketing της διοργάνωσης! Σε ερωτηματολόγιο λοιπόν που τέθηκε στους συμμετέχοντες φοιτητές όσον αφορά τους χορηγούς και με ποιον απ’όλους έχουν τη ...στενότερη επαφή, οι εκατοντάδες «ψήφοι» μοιράστηκαν ανάμεσα σε όλους (Nescafe, Puma, Gatorade αλλά και Marfin).

Πριν περάσουμε στο καθαρά αγωνιστικό θέμα, αξίζει να αναφέρουμε ένα στοιχείο που θα ενδιαφέρει πολύ από πλευράς marketing της διοργάνωσης! Σε ερωτηματολόγιο λοιπόν που τέθηκε στους συμμετέχοντες φοιτητές όσον αφορά τους χορηγούς και με ποιον απ’όλους έχουν τη ...στενότερη επαφή, οι εκατοντάδες «ψήφοι» μοιράστηκαν ανάμεσα σε όλους (Nescafe, Puma, Gatorade αλλά και Marfin).

Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η υψηλότατη θέση που έχουν τα γυμναστήρια Joe Weider που είναι υποστηρικτές της διοργάνωσης και που όπως φάνηκε το φοιτητικό κοινό τα γεμίζει στο έπακρο καθώς 1 στους 4 (!) δήλωσαν ότι είναι μέλη ή ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είχαν συνδρομή 3μηνη ή 6μηνη!

Αυτή τη φορά ας ασχοληθούμε με το Ηράκλειο, τη δεύτερη πόλη σε συμμετοχές και την πόλη που πέρσι μονοπώλησε τους τίτλους... Άλλωστε αυτήν την περίοδο εκεί σερβίρεται το κυρίως πιάτο! Στο Ηράκλειο στο ντέρμπυ κορυφής οι Στεφίτες δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους ΣΤΕΓ FC παρά τις προβλέψεις που ήθελαν ένα μεγάλο ντέρμπυ. Οι Je TEM ίσως η πιο άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος λόγω «περίεργου» προγράμματος, προσπαθούν στα 2 τελευταία παιχνίδια της Α Φάσης να βρουν ρυθμό για να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι απέναντι στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Dopa Juniors, Ajax Κρήτης και Συνεργείο διασταυρώνουν ...τις ορέξεις τους για πρωτιά που κακά τα ψέματα παίζει σπουδαίο ρόλο για τη συνέχεια ενώ οι «παλιοί» PES United πιο ώριμοι από ποτέ πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις. Για το τέλος το κερασάκι, που δεν είναι άλλο από τους πολύπειρους Staleeds που ως συνήθως δεν συναντούν ιδιαίτερα προβλήματα ως τώρα.

Αν και νωρίς ακόμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως μία εκ των ανωτέρω θα είναι στον Τελικό Ελλάδας και πάλι!

Στην Θεσσαλονίκη εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα για τους δευτεραθλητές Ελλάδος «Άλλους» αλλά και τους νεοφώτιστους ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. Το ΙΕΚ Δέλτα ξέρει τη συνταγή αλλά καλείται να αποδείξει τις δυνάμεις του μέσα σε 10 μέρες καθώς πρέπει να παίξει σωρεία αγώνων που για λόγους εσωτερικούς δεν είχε παίξει νωρίτερα. Αztecs και La Gorunia παρουσιάζουν ένα μέτριο πρόσωπο ως τώρα και ακροβατούν μεταξύ Πρωταθλήματος και Κυπέλλου όπως ακριβώς κάνουν και οι «γερόλυκοι» Βεντούζες και οι Pro-Πονεμένοι!

Στα Χανιά η Τζιαλορόμα είναι αποφασισμένη να μην κάνει τα περσινά λάθη και θέλει να πάρει ουσιαστική ρεβάνς από τους πρώην Sea Diamond (3 λαλούν και 2 χορεύουν) στο τέλος της περιόδου. Η ήττα από τους Ατσούμπαλους πρέπει οπωσδήποτε να τους προβληματίσει ενόψει του δύσκολου έργου τους αλλά και να προϊδεάσει το κοινό για μία ενδεχόμενη έκπληξη που δεν θα είναι άλλη από την είσοδο των Ατσούμπαλων στην ελίτ της Ελλάδος.

Ως τότε βέβαια, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος! Στο Ρέθυμνο ο ένας όμιλος είναι ιδιαίτερα σκληρός με 3 top επιπέδου ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά (5x10, Align και Tifozi) που ακόμα είναι αήττητες και τώρα πολύ απλά θα ...πέσουν κορμιά σε σύντομο διάστημα ενώ στον άλλο όμιλο οι Άμπαλοι ξεχωρίζουν και ακολουθούν Atletico City και Κανονιέρηδες. Στη Χαλκίδα μοναδική ομάδα με το απόλυτο παραμένει η Casa Di Crepa με αρκετές ομάδες να την ακολουθούν κατά πόδας στον όμιλό της αλλά βλέποντας ακόμα την πλάτη της.

De Milan και Μηχανολόγοι FC δεν μπορούν να κριθούν γιατί τώρα είναι η ώρα να αποδείξουν αν μπορούν να μείνουν αήττητοι σε περισσότερα παιχνίδια (Ως τώρα τα 2 παιχνίδια είναι πραγματικά λίγα...) Πάντως Γιουβεντούρου και ΕΑΦ είναι σίγουρα από εκείνες τις ομάδες που από νωρίς πήραν τα μέτρα τους, αγωνίζονταν χωρίς προβλήματα και βρίσκονται στην κορυφή των ομίλων τους έστω και προσωρινά αλλά με άνεση χρόνου και ιδιαίτερη ξεκούραση που θα τους χρειαστεί ενόψει δεύτερης Φάσης. Στις άλλες πόλεις, περισσότερα νέα στο επόμενο ρεπορτάζ.

Όσον αφορά την Αθήνα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγώνες που είχαν αναβληθεί έτσι ώστε να ξέρουμε με ακρίβεια τους προκριθέντες. Στα αξιοσημείωτα, το ντεμαράζ πρωτιάς των Καλαματιανών που στο νήμα επικράτησαν του Παγκρατίου 2-1 σε ένα αληθινό ντέρμπυ και καπάρωσαν την πρώτη θέση, η αγωνιώδης πρόκριση των περσινών χάλκινων Λούκυ Λουκ ως τέταρτοι και μάλιστα σε ισοβαθμία με το 5ο Μιτάτο, το αήττητο των Χωριατών και της Ένωσης Φυσικού – Φαρμακευτικού μετά τη λήξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων αλλά με μία ισοπαλία για κάθε μία ομάδα αλλά και το γεγονός πως για πρώτη φορά στα χρονικά του Nescafe UNI-League από καταβολής του, υπάρχει στην Αθήνα μόνο μία ομάδα ανάμεσα στις 153 της πρωτεύουσας, οι Pimps, που να πήρε το απόλυτο των 7 νικών στους 7 αγώνες. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει έναν τεράστιο ανταγωνισμό αλλά και τη μη ύπαρξη σχεδόν καμίας ομάδας που από τώρα να έχει «φωτογραφίσει» τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x