Δελτία Τύπου

Οι αντιδράσεις στον ΠΑΟ, το λεύκωμα και ο…Μίλκοβιτς

Δείτε σήμερα στην εκπομπή «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» του ΤΗΛΕΑΣΤΥ (18.00-19.00): - Τις αντιδράσεις από την κοινή ανακοίνωση Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη καθώς και την παρουσίαση του λευκώματος της πράσινης ΠΑΕ. - Ποιες είναι οι εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο της ΠΑΕ Α.Ε.Κ και πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε σήμερα στην εκπομπή «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» του ΤΗΛΕΑΣΤΥ (18.00-19.00):

- Τις αντιδράσεις από την κοινή ανακοίνωση Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη καθώς και την παρουσίαση του λευκώματος της πράσινης ΠΑΕ.
- Ποιες είναι οι εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο της ΠΑΕ Α.Ε.Κ και πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
- Όλα τα νέα των ομάδων της Θεσσαλονίκης και τι δήλωσε ο Κώστας Χαλκιάς για την απόβαση του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.
- Ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναικού στο Βόλλευ με 3-0.
- Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού, λίγη ώρα πριν το τζάμπολ των αγώνων τους με Μακάμπι και Σιένα αντίστοιχα.
- Το γκολ του Κώστα Κατσουράνη, που άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη της Μπενφίκα με 2-0 επί της Γκιμαράες στο Πορτογαλικό Λιγκ Καπ.
- Στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια του Ισπανικού κυπέλλου καθώς και από την ήττα έκπληξη της Μάντσεστερ Γ. από την Ντέρμπι στο Carling Cup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x