sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Βρε πώς έχεις μεγαλώσει…

Οι μέρες των γιορτών ανήκουν στα παιδιά… Στα εκατομμύρια γράμματα που λαμβάνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ο Άγιος Βασίλης το ποδόσφαιρο έχει τη δική του ξεχωριστή θέση. Μία μπάλα, η φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, ένα video game με θέμα τον βασιλιά των σπορ είναι μερικά από τα… αιτήματα των μικρών φιλάθλων. Σε αυτή την κατηγορία ανήκαν σίγουρα κάποτε αυτοί που λίγα χρόνια μετά έγιναν οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, αυτοί που αποτελούν είδωλο για τους ποδοσφαιρόφιλους και έχουν κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. Μπορεί πλέον να αμείβονται πλουσιοπάροχα, να οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα, να κατοικούν σε πολυτελείς βίλες, να έχουν στο πλευρό τους τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και να δοξάζονται σαν θεοί, αλλά το βέβαιο είναι πως κάποτε υπήρξαν παιδιά, που τους αρκούσε απλώς να κλωτσούν μία μπάλα σε μία αλάνα.

Του Σταύρου Καλογεράκη

Το www.sport-fm.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει πώς ήταν σαν παιδιά μερικοί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Αν λοιπόν θέλετε να δείτε τον Ζινεντίν Ζιντάν με… μαλλιά, τον Τιερί Ανρί με άφρο λουκ και τον Στίβεν Τζέραρντ με φανέλα της Έβερτον (!) δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι στο παρελθόν…

Οι «μύθοι»

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν και Μαλντίνι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, που έχουν πατήσει το πόδι τους στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια γήπεδα; Έτσι, το αφιέρωμά μας ξεκινά από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Πελέ



Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα



Ζινεντίν Ζιντάν



Πάολο Μαλντίνι (Μίλαν)



2η Σελίδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x