Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πάει για Αγρίτη

Σε αναζήτηση ενός φορ, που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, βρίσκεται αυτή την περίοδο η διοίκηση του Ατρόμητου. Μετά το όνομα του Εμάνουελ Περόνε, στην επιφάνεια βγήκε χθες αυτό του Ανέστη Αγρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο team manager των «κυανόλευκων», Γιάννης Αγγελόπουλος, έχει προγραμματίσει ταξίδι στη Γερμανία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον 26χρονο στράικερ. Εκεί, ίσως, γίνει επίσημη πρόταση στους ανθρώπους της Όφενμπαχ. Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο Μερίνο. Τέλος, χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση ενός φορ, που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, βρίσκεται αυτή την περίοδο η διοίκηση του Ατρόμητου. Μετά το όνομα του Εμάνουελ Περόνε, στην επιφάνεια βγήκε χθες αυτό του Ανέστη Αγρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο team manager των «κυανόλευκων», Γιάννης Αγγελόπουλος, έχει προγραμματίσει ταξίδι στη Γερμανία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον 26χρονο πρώην στράικερ του Αιγάλεω. Εκεί, ίσως, γίνει επίσημη πρόταση στους ανθρώπους της Όφενμπαχ.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο Μερίνο. Ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός με την επιστροφή του στη χώρα μας θα ξεκινήσει προετοιμασία μόνος του, που θα διαρκέσει 40 ημέρες, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Περιστερίου τον Φεβρουάριο.

Τέλος, χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η πώληση τους θα γίνεται από τα γραφεία στην οδό Κρέσνας, που θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 20 και 40 ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x