Λεβαδειακός-Ατρόμητος (17:15)

Παρακολουθήστε σε real-time μέσω του sport-fm.gr τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, Λεβαδειακός-Ατρόμητος, για την 16η αγωνιστική της Super League.

16:43
Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε τα όσα συμβαίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο για τη 16η αγωνιστική
16:44
Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες διεξαγωγής της αναμέτρησης είναι ελάχιστες και κατά 90% θα οδηγηθούμε σε νέα αναβολή.
16:50
Ο αγωνιστικός χώρος της Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς είναι στρωμένος από χιόνι και δύσκολα θα γίνει το ματς.
16:51
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου, μάλιστα, δεν έβγαλαν το χιόνι υπό το φόβο φθορών στο χορτάρι του γηπέδου.
16:53
Οριστική αναβολή στην αναμέτρηση.
16:55
Ο διαιτητής του αγώνα, Γιάννης Δελφάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκρινε ότι δεν μπορεί να γίνει η αναμέτρηση
16:56
Επιπρόσθετα, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, έστειλε έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο.
16:57
Ο αγώνας κανονικά θα διεξαχθεί αύριο στις 17:15, από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες αγωνίζονται εκ νέου την Κυριακή και άρα έχει μεσολαβήσει το απαραίτητο 48ωρο
16:57
Ωστόσο, ήδη εκφράζονται φόβοι ότι ούτε αύριο θα είναι δυνατή η διεξαγωγή της αναμέτρησης.
17:14
Φαράντος (τεχνικός διευθυντής Λεβαδειακού): «Πολύ δύσκολη η διεξαγωγή. Υπάρχει πολύ χιόνι και νερό που κάνει την κατάσταση πολύ επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Για μας δεν πρέπει να γίνει. Το πότε θα ξαναγίνει είναι θέμα της διοργανώτριας αρχής».
17:18
Μπέτσης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ Ατρόμητος): «Είναι ταλαιπωρία για τους παίκτες και τα ταξίδια. Η λογική λέει ότι όσο νυχτώνει θα γίνει χειρότερη κατάσταση και θα είναι και αύριο δύσκολο να γίνει το ματς».
close menu
x