Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου, έγινε γνωστό την Τετάρτη κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΑΠ.
Ο πρώτος όμιλος στον οποίο συμμετέχουν οι Νίκη Αιγινίου, ΠΑΟΚ, Άρης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενηθεί στο Αιγίνιο.
Ο δεύτερος που βρίσκονται οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά και ΑΕΚ θα γίνει στις έδρες των ομάδων, πλην των αναμετρήσεων των «πράσινων» που παραιτήθηκαν από το δικαίωμα της έδρας τους και θα δώσουν και τις τρεις αναμετρήσεις τους εκτός έδρας.
Τέλος ο τρίτος όμιλος που περιλαμβάνει τους Λαμία, Παμβοχαϊκό, Φοίνικα Σύρου και Παναχαϊκή θα φιλοξενηθεί στο Βραχάτι.
Την πρόκριση στο Final 4 παίρνουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους, αλλά και ο καλύτερος δεύτερος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Α’ όμιλος
1η αγωνιστική (Παρασκευή 4/10)
Άρης-Νίκη Αιγινίου
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ
2η αγωνιστικής (Σάββατο 5/10)
ΠΑΟΚ-Άρης
Νίκη Αιγινίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
3η αγωνιστική (Κυριακή 6/10)
ΠΑΟΚ-Νίκη Αιγινίου
Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Β’ όμιλος
1η αγωνιστική (Παρασκευή 4/10)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Κηφισιά-Ολυμπιακός
2η αγωνιστικής (Σάββατο 5/10)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Κηφισια
3η αγωνιστική (Κυριακή 6/10)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Κηφισιά-Παναθηναϊκός
Γ’ όμιλος
1η αγωνιστική (Παρασκευή 4/10)
Παμβοχαϊκός-Λαμία
Φοίνικας Σύρου-Παναχαϊκή
2η αγωνιστικής (Σάββατο 5/10)
Παναχαϊκή-Παμβοχαϊκός
Λαμία-Φοίνικας Σύρου
3η αγωνιστική (Κυριακή 6/10)
Παναχαϊκή-Λαμία
Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.