Αγγλία

Τίποτα το ανησυχητικό ο Λουκάκου

Πιο ελαφρύς από τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Έβερτον ήταν τελικά ο τραυματισμός του Ρομελού Λουκάκου στον αστράγαλο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την Έβερτον όσον αφορά τον τραυματισμό του Ρομελού Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ που ανήκει στην Τσέλσι αποκόμισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ (4-0).

Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε γνωστό πως ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός.


«Δεν υπάρχει κάποια ζημιά στον σύνδεσμο και ο τραυματισμός του Λουκάκου δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά είχαμε αναφέρει. Θα επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες και όχι σε μερικούς μήνες», τόνισε ο Ισπανός προπονητής της Έβερτον.

Την φετινή σεζόν ο 20χρονος επιθετικός έχει πετύχει εννιά τέρματα έχοντας 21 εμφανίσεις με τα «ζαχαρωτά».

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x