Ως ένα ματς το οποίο θα κριθεί στην τακτική, θεωρεί ο Μάκης Χάβος τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA.
Επιπλέον ανέφερε πως είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και πως η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την πολυτέλεια να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί μία επιπλέον μέρα.
«Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι. Έχει πολύ μεγάλη σημασία και θεωρώ ότι τους ξέρουμε, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος», είπε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου.
«Ξεχωριστά από τη δύναμη και το πάθος όποια ομάδα είναι καλά τακτικά θα πάρει το παιχνίδι. Τα Γιάννενα έχουν και την πολυτέλεια για μία μέρα παραπάνω προετοιμασία», προσέθεσε ο Μάκης Χάβος.
«Έχω πει τα καλύτερα για τον Κο Πετράκη, τον εκτιμώ απεριόριστα, το πέρασμά του απ' τον Εργοτέλη άφησε μόνο θετικά σημάδια και θα είναι και εκεί μια μάχη και ας κερδίσει ο καλύτερος», ανέφερε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναιτωλικού.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.