Ελλάδα

«Ταύρος» ο Έρικ

Ο Μάικλ Έρικ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στα ιατρικά/εργομετρικά τεστ και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον Πανελευσινιακό.

Χρόνο προσαρμογής μπορεί να χρειαστεί, όμως ο Μάικλ Έρικ δεν θα χρειαστεί καθόλου δουλειά σε φυσική κατάσταση.

Ο νιγηριανής καταγωγής Αμερικανός σέντερ του Πανελευσινιακού υποβλήθηκε σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, που έδειξαν πως είναι σε άριστη κατάσταση κι έτοιμος να βοηθήσει τον Πανελευσινιακό, πράγμα που έκανε τον προπονητή του, Δημήτρη Κουστένη, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.


Έτσι ο μέχρι πρότινος άσος των Μπακς άρχισε ήδη προπονήσεις και θα ενισχύσει τη νέα του ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x