Κώστας Νικολακόπουλος

Τα Eurogroup διαλύουν τις μεταγραφές!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει στο sport-fm.gr μία άλλη, πολύ διαφορετική, όσο και σημαντική παράμετρο των μεταγραφικών εξελίξεων.

***Να ξέρετε κάτι. Όλη αυτή η ιστορία με τα Eurogroup, τη διαπραγμάτευση, τη μη συμφωνία κλπ, κλπ έχουν διαλύσει αυτές τις ημέρες μεταγραφές και μεταγραφές!

***Και δεν το λέω μόνο για τον Ολυμπιακό. Όλες οι ομάδες το νιώθουν αυτό το πράγμα, το αρνητικό κλίμα δηλαδή που προκύπτει από την αβεβαιότητα για συμφωνία με τους Ευρωπαίους.

***Οι περισσότεροι που μιλάνε με ελληνικές ομάδες την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια αυτές τις ημέρες!

***Αυτοί οι παίκτες που είναι να κάνουν τα χοντρά συμβόλαια συνεχώς ζητάνε χρόνο, επικαλούμενοι κι άλλες προτάσεις, αλλά και για να δουν τι θα γίνει με την Ελλάδα.

***Αλλά κι οι ποδοσφαιριστές που μιλάνε με πιο μικρές ομάδες δεν λένε «ναι»! Το κλώθουν και το γυρίζουν. Ειδικά παίκτες από τη Δυτική Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Με το ζόρι, όμως, προχωράνε σε τελικές συμφωνίες ακόμη και οι Λάτιν κι οι Αφρικάνοι πλέον!

***Είναι τεράστιο το πρόβλημα που έχουν όλοι οι ελληνικοί σύλλογοι αυτή την στιγμή. Ο κάθε συνομιλητής τους αναρωτιέται αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, αν αύριο μεθαύριο πληρώνεται σε δραχμή κλπ, κλπ. Δεν είναι παίξε γέλασε.

***Πρώτα απ΄όλα αυτά τα θέματα, τα οικονομικά, που προέρχονται από τα πολιτικά, είναι που επηρεάζουν και το ποδόσφαιρο.

***Διάβαζα σε μία έρευνα στο εξωτερικό το πόσο επηρεάζει ο παράγοντας οικονομία το ποδόσφαιρο. Κι έφερναν σαν παράδειγμα την Ελλάδα! Ότι ο μέσος όρος των εισιτηρίων στο ελληνικό πρωτάθλημα το 2009 ήταν 8.000. Και τώρα είναι 3.500…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x