Ευρώπη

Στην Α2 ο Μπετσίροβιτς

Θα συνεχίσει την καριέρα του στη β’ κατηγορία της Ιταλίας ο Σάνι Μπετσίροβιτς, καθώς συμφώνησε με τη Φορλί. Δείτε τους αριθμούς του πρώην «πράσινου» κόμπο γκαρντ την περσινή σεζόν με την ΚΡΚΑ.

«Κόλπο γκρόσο» με την έλευση του Σάνι Μπετσίροβιτς πέτυχε την Δευτέρα (25/8) η Φορλί.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος (με ιταλικό διαβατήριο) κόμπο γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την ιταλική ομάδα και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 τοπική κατηγορία.


Αναμφίβολα ο 33χρονος αθλητής θα πάρει άμεσα ηγετικό ρόλο στο νέο του σύλλογο, διότι πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, ενώ εκτός των άλλων έχει κατακτήσει και το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2006-2007 όντας μέλος του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, ο Μπετσίροβιτς κατόρθωσε να παίξει σε τέσσερα πρωταθλήματα, σε δύο χώρες!

Αγωνιζόμενος για την ΚΡΚΑ, είχε κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα Σλοβενίας 10 πόντους, 4.2 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ ανά αγώνα. Σε 6 αγώνες στο EuroChallenge σκόραρε συνολικά 10.3 πόντους, μοίρασε 4.5 ασίστ και μάζεψε 4.3 ριμπάουντ.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x