Γενικά

Στη Σίβασπορ ο Σισίνιο

Συμβόλαιο διετούς διάρκειας υπέγραψε με τη Σίβασπορ ο Σισίνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα έχει προπονητή τον συμπατριώτη του Ρομπέρτο Κάρλος.

Στα μέσα της περασμένης δεκαετίας θεωρούταν ως ένας από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς του κόσμου. Η παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2006-2007 μπορεί να μην απέδειξε κάτι τέτοιο, επέτρεψε, ωστόσο στον Σισίνιο να «κερδίσει» ένα καλό συμβόλαιο με τη Ρόμα, στην οποία ανήκε μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Σπορτ Ρεσίφε, από την οποία έμεινε ελεύθερος και τώρα ο 33χρονος αμυντικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η Σίβασπορ, η ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος, πρόσφερε διετές συμβόλαιο στον Σισίνιο, ο οποίος το αποδέχτηκε και το υπέγραψε με ενθουσιασμό. «Το πρότζεκτ της ομάδας είναι πολύ ενδιαφέρον και με έπεισε. Θεωρώ πως η νέα μου ομάδα μπορεί να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες της Τουρκίας», δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε στα χέρια του προσφορές από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x