Ισπανία

Σοκ με Βαλντές (video)

Εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών θα μείνει ο Βίκτορ Βαλντές καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα.

Πρόωρο φινάλε στη σεζόν για τον Βίκτορ Βαλντές. Ο Καταλανός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Θέλτα και βάσει των πρώτων εκτιμήσεων έχει υποστεί ρήξη χιαστών, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για έξι μήνες!

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος με την φανέλα των «μπλαουγκράνα», χάνει το προσεχές Μουντιάλ με την εθνική Ισπανίας, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η σημερινή ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε ως μέλος της Μπάρτσα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως το καλοκαίρι αποχωρεί για νέες πολιτείες.

Λίγο αργότερα, τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν και επίσημα απ' την ομάδα του και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείριση και στη συνέχεια να ξεκινήσει η αποκατάστασή του. Ενδεικτικό είναι πως με την λήξη του πρώτου μέρους Πουγιόλ και Τσάβι… έτρεξαν 100άρι για να πάνε στα αποδυτήρια γρήγορα να δουν την κατάσταση του συμπαίκτη τους.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x