Το ποσό των 5.700 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Πανιώνιος για υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων από τους φιλάθλους του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (23/02) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.
Σύσταση για τα Τρίκαλα.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ
20/27-2-2014
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ:
1) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€
2) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00€ και
3) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αντικειμένων), πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 23-2-2014.
21/27-2-2014
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES
Επιβάλλεται στην ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αντικειμένων), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ της 22-2-2014.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.