Αγγλία

Προς Αλμερία ο Σούσο

Στην Αλμερία, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Σούσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports».

Ο 19χρονος άσος, το όνομα του οποίου ακούστηκε για ακόμα μία φορά και για τον Ολυμπιακό, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ως εκ τούτου, ο τεχνικός των «κόκκινων» αποφάσισε να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα και σύμφωνα με το «Skysports» αυτή θα είναι η νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Αλμερία.

Την περασμένη σεζόν ο Σούσο πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ μόλις 8 φορές.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x