Τοπικές βροχές τη Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βουνά. Ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι τοπικά 7-8 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίοι βαθμιαία θα περιοριστούν στα βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην κορυφή της Πάρνηθας. Βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις. Ανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Κεφαλονιά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Ανατολικοί άνεμοι 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






