Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 3 Φεβρουαρίου

Κρύο τσουχτερό και… Ρίχτερ! Τοπικά παγετός στα βόρεια και λίγα χιόνια στα ορεινά όλη της χώρας. Βροχερός ο καιρός στην Κεφαλονιά, που «χτυπήθηκε» τη Δευτέρα από νέο σεισμό.

Τοπικές βροχές τη Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βουνά. Ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι τοπικά 7-8 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίοι βαθμιαία θα περιοριστούν στα βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην κορυφή της Πάρνηθας. Βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Ανατολικοί άνεμοι 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x