Stoiximan Super League

Χωρίς Λεβέκ και Πέλκα ο ΠΑΟΚ

Με τον Ντόριαν Λεβέκ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τον Δημήτρη Πέλκα να κάνει θεραπεία λόγω ενός χτυπήματος στον οπίσθιο μηριαίο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, βρήκε τον ΠΑΟΚ το αμέσως επόμενο πρωί στο γήπεδο για προπόνηση. Αυτή, πραγματοποιήθηκε από τον Ρασβάν Λουτσέσου σε δυο γκρουπ, καθώς οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι, δούλεψαν αρχικά στη φυσική κατάσταση και έπειτα στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με στόχευση την ανάπτυξη από τα άκρα. Σε ότι αφορά τις ελλείψεις, ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα δέχτηκε ένα χτύπημα στον οπίσθιο μηριαίο και έκανε θεραπεία.


Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία κι αναμένεται από αύριο να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x