Η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη στην πρώτη ευρωπαϊκή κόντρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Europa League, χάρη στα γκολ των Στάριτζ και Φιρμίνο και ο αρχηγός της ομάδας Τζόρταν Χέντερσον μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των «reds» στο «Ανφιλντ».
«Δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτοί ήταν που μας ώθησαν στη νίκη» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγλος διεθνής.
Ο αρχηγός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στάθηκε και στην απόδοση του Νταβίντ Ντε Χέα: «Έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ντε Χέα ήταν σε πολύ καλή μέρα» .
Ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος την ερχόμενη Πέμπτη στις 22:00 στο «Ολντ Τράφορντ».
Επιμέλεια: Δήμος Δημητρίου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.