Προτίμησε την Πριμέρα Ντιβιζιόν από τη Σούπερ Λίγκα. Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Χάβι Βάρας, τον τερματοφύλακα που ήταν βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη θέση κάτω απ' την εστία, την προσεχή χρονιά.
Ο 32χρονος πορτιέρε θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου, ο παίκτης θα βρεθεί στους Κανάριους νήσους την Τρίτη ή την Τετάρτη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την «τζίφρα» του για συνεργασία ως το καλοκαίρι του 2017.
Πλέον η Ένωση στρέφεται στις εναλλακτικές που... δουλεύει εδώ και καιρό. Πιο ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Άλεν Μπαρόχα, ωστόσο στο... ραντάρ βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ που δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.