Πληροφορία που προκαλεί αίσθηση και μένει να φανεί αν θα αποδειχτεί… είδηση μετέδωσε το ραδιόφωνο της Marca.
Όπως ανέφερε, ο Ντάνιελ Άλβες όχι απλώς συμφώνησε, αλλά έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Βραζιλιάνος μπακ διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα και φαινόταν εδώ και καιρό πως δεν υπήρχε μεγάλη διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας.
Παρότι ο ίδιος δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του, με δεδομένο ότι οι Καταλανοί έχουν απαγόρευση μεταγραφών για το προσεχές καλοκαίρι, πολλοί πίστευαν πως η «Μπάρτσα» θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.
Όλα όμως δείχνουν πως μετά από επτά χρόνια οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, με τον 32χρονο άσο να φεύγει έχοντας μεταξύ άλλων ήδη κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Champions League.
NOTICIA @radiomarca : Dani Alves ha firmado con el PSG para las 3 proximas temporadas.
— Radio Marca (@radiomarca) March 11, 2015
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.