Stoiximan Super League

Τζαβέλλας: «Έχουμε βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Στον τρόπο με τον οποίο μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ήξεραν εξ αρχής ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Στην πολύ καλή εμφάνιση του α’ ημιχρόνου επικεντρώθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF», σημειώνοντας ότι αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ο ΠΑΟΚ έφτασε στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Μπήκαμε καλά από την αρχή. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό αυτό στα ντέρμπι. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Στο β’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτοβουλίες, αλλά ήμασταν καλά αμυντικά και καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Μπορούμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ. Έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοιου είδους ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τώρα έχουμε πιο εύκολα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να πάρουμε τους βαθμούς και να τερματίσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τους Ζάιρο και Ροντρίγκες: «Είναι δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες. Γενικότερα ως ομάδα αρχίζουμε να βρισκόμαστε. Στην καλή τους μέρα μπορούν αν αντιμετωπίσουν τον οποιοδήποτε. Σιγά-σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x