Ο πανικός που επικρατεί στην Ισπανία με τα «κομμένα μανίκια» του Πικέ και την απόφαση του να σταματήσει από τους «φούριας ρόχας», έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον στόπερ της Μπαρτσελόνα.
Παρόλα αυτά, Ισπανός αμυντικός βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Τσάβι, με τον θρύλο των «μπλαουγκράνα», να επισημαίνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και παράλληλα να θυμάται παρόμοια περιστατικά που βίωσε ο ίδιος στο παρελθόν.
«Πιστεύω πως η κατάσταση είναι αρρωστημένη. Ο Πικέ έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια τι αξίζει. Το έχει πάρει πολύ σοβαρά αυτό που γίνεται και έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να σταματήσει», τόνισε ο πρώην αρχηγός των Καταλανών.
«Ο Πουγιόλ και εγώ είχαμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα για χρόνια. Με αυτό που έκαναν στον Πικέ, έδειξαν έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Δόθηκε περισσότερη σημασία από όσο χρειαζόταν για ένα αστείο περιστατικό», ανέφερε στο τέλος ο 36χρονος.
Επιμέλεια: Νίκος Καρφής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.