Stoiximan Super League

«Τρέχει» για Γκαμπάλα ο Μπερμπάτοφ

Την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League με την Γκαμπάλα έχει θέσει ως στόχο ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις και παράλληλα ψάχνει σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος μετά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ αναχώρησε για την πατρίδα του για να μαζέψει κάποια ακόμα πράγματα και να εγκατασταθεί μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

Αυτές τις μέρες ο Βούλγαρος επιθετικός ψάχνει σε συνεργασία με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το σπίτι που θα του παρέχει όλες τις ανέσεις και θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού είναι μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 35χρονος φορ θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση.

Ο διεθνής άσος έχει θέσει ως στόχο για το ντεμπούτο του το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο Europa League, όπου στις 17 του μήνα θα αντιμετωπίσει στο Αζερμπαϊτζάν την Γκαμπάλα.

Ο Μπερμπάτοφ συμμετέχει χθες κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, αφού ο Τούντορ δούλεψε περισσότερο στην τακτική και ήταν πιο ήπιο εν όψει της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την Κ20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x