Αγγλία

Τόσα θα παίρνει ο Καντέ αν ανανεώσει με την Λέστερ

Περισσότερα από τα διπλά λεφτά θα βάλει στους λογαριασμούς του ο Ενγκολό Καντέ αν αποδεχτεί την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του με την Λέστερ.

Ένας από τους παίκτες που έλαμψαν και οδήγησαν την Λέστερ στο «θαύμα» της κατάκτησης της Premier League ήταν ο Ενγκολό Καντέ.

Έτσι, σύμφωνα με την «Telegraph», οι «αλεπούδες» ετοιμάζονται να τον ανταμείψουν προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο Γάλλος διεθνής αμυντικός χαφ αν αποδεχτεί την πρόταση θα βάζει μηνιαίως στους λογαριασμούς του σχεδόν 100.000 λίρες, ενώ το συμβόλαιό του αυτή την στιγμή του προσφέρει μόλις 40.000.


Εκτός από την αύξηση στις αποδοχές του, η Λέστερ σκοπεύει να ανεβάζει κατακόρυφα και την ρήτρα αποδέσμευσής του αφού ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο των Παρί, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x