Με τον Ρομπέρτο Μπάτζιο να μπαίνει στην 6η δεκαετία της ζωής του, ο Χαβιέρ Ζανέτι μίλησε για τον «Μικρο Βούδα» και αναπόλησε την τότε Ίντερ που είχε στις τάξεις της παίκτες όπως τους Ροναλντο και Πίρλο, χαρακτηρίζοντας την «ομάδα πρωταθλητών».
«Αυτό που δεν ξέρετε για τον Μπάτζιο είναι πως είναι πολύ ωραίος τύπος. Στα αποδυτήρια πάντα μας έκανε να γελάμε, λέγοντάς μας αστεία. Είναι ταπεινός άνθρωπος».
«Ο Ρόμπι και εγώ είμαστε καλοί φίλοι. Όταν έγινε 40, πήγα και γιόρτασα μαζί του. Η φιλιά μας οφείλεται στο ότι είμαι Αργεντινός. Ο Μπάτζιο λατρεύει την Αργεντινή και όταν μιλούσαμε, μπορούσες να διαπιστώσεις την αγάπη του για τη χώρα».
«Θυμάμαι πολύ καλά αυτή την Ίντερ. Ήταν ο Μπάτζιο αλλά και παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Βιέρι, Ρεκόμπα και Πίρλο. Ήταν σπουδαία ομάδα που δυστυχώς κέρδισε λίγα τρόπαια αλλά παραμένει μια πηγή περηφάνιας για μένα, έχοντας παίξει σε ομάδα με τόσους πρωταθλητές».
«Είναι σπουδαίο για κάθε νεαρό παίκτη να έχει ως μέντορα τον Μπάτζιο»
Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.