Ο Κλεμάν Γκρενιέ της Ολιμπίκ Λυών είναι άλλος ένας παίκτης που προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα της Μίλαν.
Ο 25χρονος προέρχεται από δύο κακές σεζόν με την γαλλική ομάδα, που του έχει δώσει την άδεια να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο πρόεδρος της Λυών Ζαν-Μισέλ Αουλάς θα επιθυμούσε να πουλήσει τον Γκρενιέ, αλλά η «L’Equipe» υποστηρίζει ότι δεν θα αγνοούσε την περίπτωση να δοθεί ο παίκτης δανεικός με οψιόν μόνιμης αγοράς.
Ο μέσος ψάχνει για μια ομάδα με υψηλούς στόχους και έχει απορρίψει την Σάντερλαντ, την Παλέρμο και μια ρωσική ομάδα της οποίας δεν είναι γνωστό το όνομα.
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






