Μέρος των εσόδων από την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ θα δοθούν για τις ανάγκες της 15χρονης Μαρίζας, όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.
Στο ματς εναντίον της ΑΕΛ (02.04, 17:15) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την 15χρονη Μαρίζα, η οποία είναι παραπληγική και χρήζει επέμβασης σπονδυλοδεσίας.
Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στη Μαρίζα και την οικογένειά της!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.