Ισπανία

Στην Ίμπιζα με την Κάρλα ο Ντιέγκο Σιμεόνε

Λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, βρίσκεται στην Ίμπιζα με την «εκρηκτική» του σύντροφο, Κάρλα Περέιρα.

Στιγμές ξενοιασιάς λίγες μέρες πριν από το μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης περνά ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε και φυσικά όχι μόνος του, αλλά με την «καυτή» σύντροφό του, Κάρλα Περέιρα.

Ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται στην Ίμπιζα, δείχνοντας πολύ χαλαρός –καμία σχέση με τις στιγμές που κατευθύνει την Ατλέτικο από τον πάγκο- απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του εξωτικού νησιού.


inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x