Στην Αγγλία και τη Γουότφορντ θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής ο Βάλτερ Ματσάρι. Ο Ιταλός ήρθε σε συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας.
Ο Ματσάρι είναι επιλογή του ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Τζίνο Πότσο. Μαζί του ο Ματσάρι είχε πολλές συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες στις οποίες τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον της.
Ο Ματσάρι παλιότερα έχει καθίσει στον πάγκο της Ίντερ και της Νάπολι. Ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια είχε μείνει χωρίς δουλειά. Είχε μετακομίσει στην Αγγλία όπου μάθαινε τη γλώσσα και είχε αρχίσει να παρακολουθεί προπονήσεις αγγλικών ομάδων στην προσπάθειά του να μπει στη νοοτροπία του αγγλικού ποδοσφαίρου. .
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.