Stoiximan Super League

Σιμόες: «Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικό»

Την πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Αντρέ Σιμόες μία μέρα μετά την μεγάλη νίκη της Ένωσης επί της Ριέκα με 2-1.

Η πολύ καλή αγωνιστική απόδοση των παικτών της ΑΕΚ αλλά και η τακτική προσήλωση στις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ είναι οι βασικές αιτίες της επικράτησης της Ένωσης στην Κροατία επί της Ριέκα με 2-1, σύμφωνα με τον Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ΑΠΕ, επιβεβαίωσε την ύπαρξη εξαιρετικού κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ υποστήριξε πως η χθεσινή νίκη βάζει τον δικέφαλο σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε καλά ότι στην Κροατία η Ριέκα είναι πολύ μεγάλο μέγεθος και ειδικά στο γήπεδό της είναι ακόμα πιο δυνατή. Αλλά νομίζω ότι η ΑΕΚ έκανε σπουδαίο παιχνίδι, μείναμε προσηλωμένοι και πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Πιστεύω ότι η ομάδα ήταν συμπαγής, καλά οργανωμένη κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Είμαστε πολύ καλά τώρα, το κλίμα είναι εξαιρετικό και βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση από πλευράς φόρμας και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε τις νίκες. Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο για όσο περισσότερο διάστημα γίνεται και καθημερινά η προσπάθεια είναι πιο έντονη.

Πράγματι η νίκη αυτή μας τοποθετεί σε τροχιά πρόκρισης, όμως αντιλαμβανόμαστε ότι όλες οι ομάδες είναι πολύ δύσκολες στους ομίλους του Europa League. Αρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε κατά γράμμα αυτό που λέει ο προπονητής μας: να προχωρήσουμε βήμα βήμα και να κάνουμε απολογισμό μετά από κάθε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x