Γενικά

Σήκωσε κεφάλι η Μπρόντμπι μετά τον ΠΑΟΚ

Με νίκη για το πρωτάθλημα Δανίας άφησε πίσω η Μπρόντμπι τον διασυρμό που υπέστη από τον ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε (1-0) της Σοντερίσκε τέσσερις ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ανάσα πήρε η Μπρόντμπι, η οποία προερχόταν από την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ για τα play off του Europa League. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ επικράτησε 1-0 της Σοντερίσκε για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας, χάρη σε τέρμα του Ελμπά Ρασάνι.

Πλέον, έχει επτά βαθμούς, με δύο νίκες και μια ισοπαλία και ξέφυγε από την τελευταία τριάδα της Λίγκας. Το δεύτερο ραντεβού με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι την Πέμπτη στις 20:00 στο Brondby Stadion».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x