Stoiximan Super League

Σε αυτά τα ματς εκτίουν οι Μπεργκ και Βιγιαφάνες

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστά τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσει την ποινή του από τις κίτρινες κάρτες ο Μάρκους Μπεργκ και ο Λούκα Βιγιαφάνες.

Τόσο τις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ όσο και του Λούκα Βιγιαφάνες θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Βέροια στη Λεωφόρο για την 28η αγωνιστική.

Οι πράσινοι έκαναν γνωστό ότι αποφασίστηκε να εκτίσουν σε αυτό το ματς την ποινή από τις κίτρινες κάρτες που έχουν συμπληρώσει.


Ωστόσο ο Σουηδός επιθετικός θα απουσιάζει και από το σημαντικό εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (29η αγωνιστική), στο οποίο θα εκτίσει και την δεύτερη αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x