Euro 2016

Σάντος: «Ο Κριστιάνο θα χτυπάει τα πέναλτι»

Την εμπιστοσύνη του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος μετά το χαμένο πέναλτι του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αυστρία, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει εκτελεστή.

Ασπίδα προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά το χαμένο πέναλτι του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς κόντρα στην Αυστρία.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι εφόσον η Πορτογαλία κερδίσει πέναλτι στα επόμενα ματς, θα το εκτελέσει κανονικά ο Κριστιάνο, εκφράζοντας μάλιστα τη σιγουριά του ότι αυτή τη φορά θα ευστοχήσει.

«Αν κερδίσουμε πέναλτι στο επόμενο ματς, θα το εκτελέσει ο Κριστιάνο και θα σκοράρει. Σκοράρει συνεχώς, είναι νικητής και πάντα αντιδρά σωστά, όταν κάνει ένα λάθος. Αυτό περιμένουμε από εκείνον», είπε ο Φερνάντο Σάντος και στη συνέχεια απάντησε για τις περίφημες εκτελέσεις των φάουλ.

«Ο Κριστιάνο πάντα θέλει να εκτελεί τα φάουλ και πάντα αυτός τα εκτελούσε. Αν ο Γκερέιρο δεν είχε σκοράρει σε φιλικό με φάουλ, δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Παίξαμε πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά. Κάναμε την Αυστρία να μοιάζει με μικρή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x