Στον Ισπανό εξτρέμ, Άλβαρο Ρέι, κατέληξε η διοίκηση του Παναιτωλικού για την αντικατάσταση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.
Ο 27χρονος ακραίος είχε μείνει ελεύθερος από την Αλκορκόν και συμφώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να μετακομίσει στο Αγρίνιο και να διαδεχθεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.
Ο Ρέι ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μπέτις, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Ταραγόνα και Χέρεθ. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στο MLS, με τις φανέλες των Τορόντο και Κολόμπους Κρου, και επέστρεψε στην Ισπανία, όπου και αγωνίστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια στην Αλκορκόν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.