Δεν έχει χάσει για πάντα τον Γιαννιώτη ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει με ένα χρηματικό αντίτιμο να αποκτήσουν και πάλι τον 24χρονο τερματοφύλακα στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού.
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό το οποίο πρέπει να δώσουν οι Πειραιώτες για να κάνουν και πάλι δικό τους τον Γιαννιώτη.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πράττουν με τον τρόπο αυτό. Και σε άλλες περιπτώσεις είχαν δώσει παίκτες σε άλλες ομάδες και διατηρούσαν το δικαίωμα να τους αποκτήσουν και πάλι με ένα μικρό ποσό το οποίο είχαν ορίσει από την στιγμή της πώλησής τους.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.