Stoiximan Super League

Προτάθηκε ο Ρούμπεν Ριμπέιρο στον ΠΑΟΚ

Ο 28χρονος μέσος Ρούμπεν Ριμπέιρο που μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Τη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν φέρεται έχει προετοιμάσει ο Λούμπος Μίχελ.

Αυτός, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν «παγώσει» τα ταξίδια του προέδρου του συλλόγου στο εξωτερικό και θέλει να είναι κοντά στην ομάδα του Ίβιτς που διεκδικεί με αξιώσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με την Arena, ο Σλοβάκος παράγοντας φέρεται να κινείται για πέντε μεταγραφές, με εκείνη του Λέο Μάτος να είναι η πρώτη που φαίνεται να είναι στην τελική ευθεία.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Metrosport» υποστηρίζει ότι στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Ρούμπεν Ριμπέιρο. Πρόκειται για 28χρονο μέσο που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα, στην οποία από τον Γενάρη και μετά είχε 18 συμμετοχές.

Ο Πορτογάλος χαφ μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «8» και «10» αλλά και ως δεξί χαφ. Δηλαδή, είναι ένα «πολυεργαλείο» που ο κάθε προπονητής θα ήθελε να προσθέσει στο «οπλοστάσιό» του.

Ο Ρούμπεν Ριμπέιρο ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Λεϊσόες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στις Πεναφιέλ, Μπέιρα Μαρ, Πάκος Φερέιρα, Ρίο Αβε, Πάκος Φερέιρα και Ζιλ Βιθέντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x