Αγγλία

Προλαβαίνει Κρίσταλ Πάλας ο Αζάρ

Παρά την απουσία του από τον αγών του Βελγίου με την Ελλάδα, ο Εντέν Αζάρ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ της Τσέλσι και της Κρίσταλ Πάλας.

Στη διάθεση του Αντόνιο Κόντε για τον αγώνα της Τσέλσι το Σάββατο με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League θα είναι ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχασε τον αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ελλάδα λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ωστόσο η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά.


«Έκανα μια εβδομάδα ειδικές θεραπείες και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος», δήλωσε ο 26χρονος άσος, που φέτος έχει 31 συμμετοχές, 11 γκολ και 5 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x