Γερμανία

Προβάδισμα ανόδου για Νυρεμβέργη… εξαιτίας του πιο άτυχου ανθρώπου στον κόσμο!

Αυτά δεν γίνονται. Ο Ρους, που χθες του βρήκαν όγκο, αλλά έπαιξε κανονικά στο μπαράζ, πέτυχε αυτογκόλ και η Νυρεμβέργη έφυγε με προβάδισμα ανόδου από τη Φρανκφούρτη…

Το ότι πολλές φορές η ζωή είναι άδικη, είναι γνωστό…

Αλλά το σημερινό, πια, σε κάνει να ανατριχιάζεις…

Μόλις χθες -όπως έγινε γνωστό νωρίτερα- ο αρχηγός της Άιντραχτ, Μάρκο Ρους, διαγνώστηκε με όγκο. Άγνωστο ακόμη πού, ενώ την Τρίτη θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Δείχνοντας, όμως, μεγαλείο ψυχής, ζήτησε να παίξει κανονικά στον αποψινό (19/5) αγώνα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού στη Γερμανία, μεταξύ της ομάδας της Φρανκφούρτης με τη Νυρεμβέργη.

Και ο εφιάλτης έγινε διπλός.

Στο 43’ της αναμέτρησης πέτυχε αυτογκόλ, με την απίστευτη ατυχία του να σοκάρει όλο τον κόσμο! Οι γηπεδούχοι κατάφεραν, τελικά, να ισοφαρίσουν (1-1) με τέρμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο 65’, το προβάδισμα, ωστόσο, ενόψει της ρεβάνς, για άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, το έχουν πια οι φιλοξενούμενοι.

Αυτό που θα μείνει στο μυαλό, πάντως, από αυτό το παιχνίδι -πέρα από την ατυχία του Ρους- είναι η αποθέωση του κόσμου, συμπαικτών και αντιπάλων, στον 30χρονο, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τις δύο κορούλες του, ευχαριστώντας άπαντες για τη στήριξη…

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x