Stoiximan Super League

Πλήγμα με Μπερμπάτοφ

Χάνει τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και… επίσημα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση. Ποια είναι αυτά, μετά την διακοπή η επιστροφή του.

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα για την κατάσταση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος φορ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στη δράση εκτιμάται σε δύο εβδομάδες, μετά δηλαδή τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο επιθετικός του «Δικεφάλου του βορρά» θα χάσει τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια της ομάδας. Με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο (28/10), με τον Αστέρα και τους Θρακιώτες ξανά για το πρωτάθλημα (1/11 και 8/11), καθώς και το κομβικό με την Κράσνονταρ, στη Ρωσία, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Σημειώνεται πως μεταξύ 8 και 22 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ -όπως και οι άλλες ομάδες- δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εθνικές υποχρεώσεις. Ως τότε ο Τούντορ θα πορευτεί στην κορυφή της επίθεσης με Αθανασιάση και κατ' ανάγκη Μακ (που τα 'χε πάει πολύ καλά στην εκκίνηση της σεζόν σ'αυτόν τον ρόλο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x